Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Θα ζητήσουν υπογραφές και από τους υποψήφιους διαδόχους στο ΠΑΣΟΚ!









Θα ζητήσουν υπογραφές και από τους υποψήφιους διαδόχους στο ΠΑΣΟΚ!
Φαίνεται ότι οι ευρωπαίοι δανειστές μας, έχουν ξεφύγει εντελώς. Τη στιγμή κατά την οποία η ευρωζώνη φλέγεται, αυτοί επιμένουν σε γραπτές δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση προκειμένου να εκταμιευτεί η 6η δόση.


Ας ξεπεράσουμε τον ωμό εκβιασμό, ας ξεπεράσουμε το μείζον θέμα ανάμειξης στα εσωτερικά της χώρας. Ας πάμε στις νέες αξιώσεις που αγγίζουν την φαντασία:
Νεότερες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες που δεν έγινε δυνατόν να διασταυρωθούν, αναφέρουν ότι οι δανειστές οι οποίοι ενημερώθηκαν για την αμφισβήτηση του Γ. Παπανδρέου, σκέφτονται να ζητήσουν… ενυπόγραφες εγγυήσεις και από όλους- όσοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, πριν ή μετά τις εκλογές!
Και συγκεκριμένα, σκέφτονται να ζητήσουν τις υπογραφές των Ε. Βενιζέλου, Α. Λοβέρδου, Χρ. Παπουτσή (που φέρονται ως διεκδικητές σε δημοσιεύματα του τύπου), του Μ. Χρυσοχοΐδη (έχει ήδη δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος) και καλού κακού, τις υπογραφές των Ρέππα, Σκανδαλίδη, Διαμαντοπούλου, Φ. Γεννηματά και Καστανίδη. Διότι- σου λέει, αν εκλεγεί κάποιος από αυτούς, ποιος εγγυάται το τι θα κάνει;
Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι όλοι οι προαναφερόμενοι θα κληθούν να στείλουν (προληπτικά) τα πρωτότοκα παιδιά τους για σπουδές στις Βρυξέλλες- σαν όμηρους ένα πράμα.
Όπως αντιληφθήκατε, εδώ που φτάσαμε, λέμε και καμιά μακακία για να διασκεδάζουμε τον πόνο μας…
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: