Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Από τα μπουζούκια στις χειροπεδες ο Λάκης Γαβαλάς

Φρόντισε να εξαφανίζει τα ίχνη του εδώ και καιρό...


http://img.protothema.gr/85166DC5EFCA136C2352C4E704E36072.jpg

Για μια εβδομάδα, ο Λάκης Γαβαλάς ήταν ο πιο... καταζητούμενος Έλληνας για χρέη προς το Δημόσιο. Τελικά, τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών και όπλων κατάφεραν να τον εντοπίσουν, όχι σε κάποιο από τα σπίτια του ή στο γραφείο του, άλλα στο πρώτο τραπέζι νυχτερινού κέντρου, να διασκεδάζει παρέα με επώνυμους Αθηναίους…

Έτσι, αφού ο Λάκης Γαβαλάς έφυγε από το «Διογενής Παλλάς», με κατεύθυνση το Κολωνάκι, έγινε επιχείρηση και συνελήφθη, χωρίς φυσικά να φέρει την παραμικρή αντίσταση.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο γνωστός επιχειρηματίας δήλωνε άλλες διευθύνσεις κατοικίας και αλλού έμενε, με αποτέλεσμα να... εξαφανίζει τα ίχνη του, καθώς, όπως φαίνεται, γνώριζε ότι είναι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, αφού δεν είχε καταβάλει ΦΠΑ, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ.

Τελικά το βράδυ της Παρασκευής έφτασε μια πληροφορία που έλεγε πως ο Λάκης θα πήγαινε για διασκέδαση... Τα στελέχη του ΣΔΟΕ τον εντόπισαν στο πρώτο τραπέζι μαζί με επώνυμους επιχειρηματίες να διασκεδάζει...

Έτσι, όταν στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη λεωφόρο Συγγρού για το Κολωνάκι, το κλιμάκιο τον ακολούθησε και, μόλις πήγε να μπει σε ένα από τα σπίτια του, έκαναν έφοδο και τον συνέλαβαν.

Ποινική δίωξη για κακούργημα, για μη απόδοση ΦΠΑ, άσκησε ο εισαγγελέας κατά του Λάκη Γαβαλά. Ο σχεδιαστής μόδας, οδηγήθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, με χειροπέδες στα χέρια, στον Εισαγγελέα.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του θα οδηγηθεί σε τακτικό ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. Έχει όμως το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή, αλλά μέχρι να απολογηθεί θα κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψη της αδερφής του Λάκη Γαβαλά, καθώς και του αντιπροέδρους της εταιρίας του.

Ο κ. Γαβαλάς φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι ο ίδιος έχει ζητήσει την υπαγωγή της εταιρίας του στις διατάξεις του άρθρου 99.






"Ο Λάκης Γαβαλάς οδηγείται με χειροπέδες στον Εισαγγελέα "

Δεν υπάρχουν σχόλια: