Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δεν είναι το όνομα του πρωθυπουργού αλλά η πλατφόρμα, διευκρινίζει ο Ευ.Βενιζέλος

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )


Αθήνα
Να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να επιβάλει τον εαυτό του ως πρωθυπουργό κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο περιθώριο της παρουσίασης του αγροτικού προγράμματος του Κινήματος.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσιογραφική παρατήρηση ότι με βάση τα όσα είπε στην εφ'όλης της ύλης συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας «βγαίνει το συμπέρασμα πως παραδέχεται ότι η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα είπε: «Εγώ είπα ότι όλοι οι αριθμοί και όλες οι προβλέψεις δείχνουν ότι είναι πιο εύκολο να είναι πρώτο το κόμμα το ΠΑΣΟΚ, παρά να είναι η ΝΔ πρώτη κι αυτοδύναμη».

«Αν ο κ. Σαμαράς κατάλαβε το αντίστροφο, προφανώς μειώνονται οι δυνατότητες επαφής με την πραγματικότητα» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

Κάλεσε, μάλιστα τον πρόεδρο της ΝΔ να «εγκαταλείψει την πολιτική του κομματικού εγωισμού, την αδιέξοδη και εκτός πραγματικότητας στρατηγική της κομματικής αυτοδυναμίας της ΝΔ, να πάψει να παλινδρομεί και να διατυπώσει μια υπεύθυνη θέση, να αντιληφθεί ότι η χώρα δεν κυβερνιέται πάρα μόνο με συστράτευση όλων των φιλοευρωπαϊκών και υπεύθυνων δυνάμεων και να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να επιβάλει τον εαυτό του ως πρωθυπουργό».

«Εγώ δεν έχω καμία προκατάληψη για κανένα όνομα, αλλά με ενδιαφέρει η πλατφόρμα, ο στόχος και η στρατηγική, τότε όλα μπορούν να γίνουν» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: