Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Στην πλατεία Αριστοτέλους η ομιλία της Παπαρήγα παρά την απαγόρευση Μπουτάρη



Στην πλατεία Αριστοτέλους η ομιλία της Παπαρήγα παρά την απαγόρευση Μπουτάρη
Σκληρή κόντρα του ΚΚΕ με το δήμο Θεσσαλονίκης προοιωνίζεται η απόφαση του κόμματος να γίνει η προεκλογική ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στη Θεσσαλονίκη, την προσεχή Δευτέρα, στην πλατεία Αριστοτέλους παρά την πρόσφατη απαγόρευση τέλεσης προεκλογικώς συγκεντρώσεων σ' αυτήν από τη δημοτική αρχή.

Ως γνωστόν, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε πρόσφατα, επικαλούμενο την «αναστάτωση» που προκαλούν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στο κέντρο της πόλης, να μη δίνεται η πλατεία Αριστοτέλους στα κόμματα και αντ’ αυτής να γίνονται προεκλογικές εκδηλώσεις στην  Αρχαία Αγορά.

Το ΚΚΕ Θεσσαλονίκης, «σηκώνοντας το γάντι», εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί το Γιάννη Μπουτάρη για «προσπάθεια περιορισμού της πολιτικής δραστηριότητας» και υπογραμμίζει ότι «η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, θα γίνει στις 30 Απρίλη στις 20.30 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ».

Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που καταγράφεται «κόντρα» πολιτικού φορέα με τη δημοτική αρχή για την κεντρκή πλατεία της πόλης, μετά την περσινή συγκέντρωση της «Σπίθας» του Μίκη Θεοδωράκη. Τότε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε εγκατασταθεί στην πλατεία «προκαλώντας» το δήμαρχο «να τον διώξει» και τελικά πραγματοποίησε την επομένη μέρα εκεί τη συγκέντρωση.


Πηγή: aggelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: