Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Παπαρήγα: Αν προκύψει κυβέρνηση θα είναι αντιλαϊκή, ο λαός να βγει σε πόλεμο

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Η Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ



Παπαρήγα: Αν προκύψει κυβέρνηση θα είναι αντιλαϊκή, ο λαός να βγει σε πόλεμο
Ανέβασε τους τόνους η γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα η οποία κάλεσε το λαό, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως, «να αλλάξει την ψήφο του» και να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ για να γιγαντωθεί ο λαϊκός αγώνας.

Η κ. Παπαρήγα είπε ότι σε περίπτωση που προκύψει κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες, ότι αυτή θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, και ο λαός πρέπει να βγει σε πόλεμο. «Αν όμως πάμε σε εκλογές απαιτείται συναγερμός και επαγρύπνηση γιατί η δεύτερη κάλπη πρέπει να δείξει ότι οι εργατοϋπάλληλοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, καταλαβαίνουν τι σημαίνει για την άλλη μέρα ισχυρό ΚΚΕ. Αλλάξτε την ψήφο σας, αυτό είναι το σύνθημά μας, αν γίνουν εκλογές» είπε η κ. Παπαρήγα
Παράλληλα, κάλεσε σε «συναγερμό και επαγρύπνηση» τους οπαδούς και τα μέλη του κόμματος , αλλά και όσους δεν ψήφισαν το κόμμα της γιατί πίστεψαν ότι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με λοιπές δυνάμεις μπορεί να ανακουφίσει το λαό από τα βάσανά του.
 Σχολιάζοντας τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών η κ. Παπαρήγα είπε ότι το ΚΚΕ κατήγγειλε «αυτήν την παράσταση» «που πήρε την μορφή ενός σόου, με τερτίπια, τακτικισμούς.
Η κυρία Παπαρήγα για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ , είπε επίσης ότι «καθώς έπαθαν νίλα στις εκλογές πιθανόν να μη τις θέλουν, να ενδιαφέρονται για την ανασυγκρότησή τους. Όμως κατά την γνώμη μας δεν είναι μόνο ο φόβος των εκλογών. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι στην Ελλάδα θα συνεχισθεί η πολιτική του "ευρωμονοδρόμου", η πολιτική που ρίχνει τα βάρη στο λαό και στρώνει το έδαφος για την ανάκαμψη της κερδοφορίας του κεφαλαίου».

Εκτίμησε επίσης ότι και τα δυο κόμματα προσπαθούν να βάλουν σε νέα βάση την κεντροδεξιά και την κεντροαριστερά, ένα νέο δίπολο στην εναλλαγή της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, που φαίνεται ότι πέρασε στην ιστορία.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Παπαρήγα είπε ότι η διαδικασία των εντολών είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική για το ρόλο που θα παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αναπαλαίωση του πολιτικού συστήματος, στην ανακοπή του ρεύματος του ριζοσπαστισμού, και τελικά στον αφοπλισμό του κινήματος.http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: