Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«O Βενιζέλος μας κάλεσε για παλαμάκια»


Βενιζέλος Κάραβελ
Όλοι οι Λαρισαίοι υποψήφιοι βουλευτές συν τον τοπικό βουλευτή κ. Φίλλιπο Σαχινίδη παραβρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Κάραβελ για να ακούσουν τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Στην είσοδο του Κάραβελ υποδέχθηκε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Φ. Σαχινίδης, ενώ στην πρώτη σειρά κάθισε ο γνωστός καρδιολόγος κ. Νίκος Τσιλιμίγκας.
Όλοι οι άλλοι Λαρισαίοι χάθηκαν ανάμεσα στα υπόλοιπα στελέχη του Κινήματος.
Ποικίλα σχόλια στα πηγαδάκια προκάλεσε η απουσία του Λαρισαίου Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος διεκδικούσε την προεδρία του Κινήματος και τελικά δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε βουλευτής.
Ο κ. Βενιζέλος στην ομιλία του, που ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκανε σκληρή αυτοκριτική για τα λάθη του παρελθόντος και «κάρφωσε» την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα.
Βενιζέλος Κάραβελ
Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος δεν είπε κουβέντα για τις επικείμενες αλλαγές στο κόμμα και οι Λαρισαίοι υποψήφιοι βουλευτές, όπως και όλοι οι υπόλοιποι που πραγματοποίησαν ταξίδι εξπρές από την επαρχία στην Αθήνα, έφυγαν με μία γεύση απογοήτευσης.
Χαρακτηριστική είναι η φράση που ακούστηκε από Θεσσαλούς υποψηφίους: «Μας κάλεσε για παλαμάκια…».
Συντροφικά μαχαιρώματα…
 papaioannou.

Δεν υπάρχουν σχόλια: