Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Χρυσή Αυγή:"Δεν έχουμε αδέλφια"


"Πανίκα, η Χρυσή Αυγή δεν έχει πολιτικά αδέλφια και δεν ανήκει στην κεντροδεξιά πολυκατοικία!" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή σχολιάζοντας τα όσα φέρεται να δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης περί αδελφών παρατάξεων.
Η ανακοίνωση μάλιστα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής έχει τίτλο: "Κουτσός στον κάμπο έτρεχε να πιάσει καβαλάρη!"
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση
Είμαστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ των εκπροσώπων του σαθρού πολιτικού κατεστημένου της κλεπτοκρατίας. Την απελπισία στην οποία βρίσκεται η "νέα" Νέα Δημοκρατία καταδεικνύει το άνοιγμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Ο πανικοβλημένος Πανίκας δήλωσε από την Ξάνθη πως οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι "άλλοτε αδέλφια".

Ο υποψήφιος βουλευτής του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος στην Ξάνθη, Χρήστος Καπαγερίδης, απάντησε: " Αυτό που πρέπει αρχικά να τονίσω είναι ότι το κόμμα μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που ευρύτερα ονομάστηκε «κεντροδεξιά πολυκατοικία», στην οποία άλλωστε ήμασταν πάντοτε απέναντι. Όσο για τον κίνδυνο να υπάρξει μία αριστερή κυβέρνηση, τον οποίο επισείει τόσο ο κ. Ψωμιάδης όσο και συνολικά η Νέα Δημοκρατία, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτοί ήταν που την πριμοδότησαν με την στάση ανοχής που κράτησαν τόσα χρόνια. Διότι η Νέα Δημοκρατία ήταν που άφησε την αριστερά να κυριαρχεί επί δεκαετίες στο πολιτικό σκηνικό, μην τολμώντας έστω να της κάνει κριτική, ενώ σήμερα ανακαλύπτει την Αμερική, δηλαδή τον κίνδυνο μίας αριστερής διακυβέρνησης. Η Νέα Δημοκρατία είχε την μοναδική ευκαιρία τον περασμένο Οκτώβριο να προκαλέσει εκλογές, να τις κερδίσει και μάλιστα με αυτοδυναμία. Δεν το έκανε όμως και προτίμησε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Καρατζαφέρη στο πλαίσιο της κυβέρνησης Παπαδήμου. Τώρα πλέον το «πουλάκι» πέταξε… Γι’ αυτό ψάχνουν τώρα τρόπο να συσπειρώσουν γύρω τους τον κόσμο από τον ευρύτερο αυτό χώρο. Όμως πλέον, τουλάχιστον εμείς, δεν είμαστε διατεθειμένοι να την προσεγγίσουμε. Αντίθετα είμαστε αποφασισμένοι να μπούμε και να πολεμήσουμε σε αυτές τις εκλογές".

Πανίκα, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι αφυπνισμένοι Έλληνες που δεν ξαναγυρνούν στο κομματικό σας μαντρί όσα ψευτοδιλήμματα κι αν θέσετε. Δεν "τσιμπάει" πια ο κόσμος και μην το παίρνεις κατάκαρδα πως όπου σταθείς κι αν βρεθείς όλοι σου λένε: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος! Μπορεί εσύ κάποτε να είχες ντυθεί καβαλάρης, αλλά τώρα είσαι κουτσός (πολιτικά) και μάταια τρέχεις στον κάμπο να πιάσεις τον Εθνικιστή καβαλάρη!enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: