Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ο Βενιζέλος ανακοινώνει το νέο ΠΑΣΟΚ

ΣΤΙΣ 11 Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟ



Ο Βενιζέλος ανακοινώνει το νέο ΠΑΣΟΚ
Τον «οδικό χάρτη» ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει σήμερα στις 11 το πρωί στην ΚΟ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Έχοντας εξασφαλίσει ότι ο (από χθες) κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρίσκεται στο πλευρό του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ισχυρότερος, έστω και αν ο Ανδρέας Λοβέρδος και οι φίλα σε αυτόν προσκείμενοι βουλευτές αναμένεται να διατυπώσουν διαφωνίες.

Ο Ευ. Βενιζέλος αναμένεται να ανακοινώσει το περίγραμμα του ΠΑΣΟΚ που ονειρεύεται με αλλαγές εκ θεμελίων στη λειτουργία και τα καθοδηγητικά του όργανα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το οικονομικό νοικοκύρεμα, μιας και το ΠΑΣΟΚ χρωστάει περίπου 130 δισ. και έχει προαναγγελθεί ότι θα υπάρξει έλεγχος από διεθνή οικονομικό οίκο.  

Σε ότι αφορά στο Συνέδριο, υπάρχει το ενδεχόμενο μικρής αναβολής του και αντί της 3ης Σεπτεμβρίου να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο. Ο κ. Βενιζέλος θα ανακοινώσει 7μελή οργανωτική επιτροπή στην οποία θα μετέχουν στελέχη μεσαίου βεληνεκούς όπως η Τόνια Αντωνίου και ο Λ. Κατσικαρέλης. 

Σε ότι αφορά στην κοινοβουλευτική ομάδα, επικρατέστεροι για τη θέση του Διευθυντή, φέρονται οι Βαγγέλης Αργύρης και Βασίλης Γερανίδης και για τη θέση του Γραμματέα ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Εκτός του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε θέση κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου αναμένεται να τοποθετηθεί ο Φίλιππος Σαχινίδης.


Θέμης Δαγκλής
 http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: