Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Στον ΕΟΠΥΥ ο Κουβέλης

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον πρώην βουλευτή Θανάση Λεβέντη και τον υπεύθυνο του Τομέα Υγείας, Μάνο Ζαχαριάδη, επισκέφτηκε σήμερα την κεντρική διοίκηση του ΕΟΠΠΥ και συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού.
«Είχα την δυνατότητα να ακούσω τις απόψεις του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ, αλλά και τις διεκδικήσεις που υπάρχουν προκειμένου να αναβαθμιστεί η λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
Ο συγκεκριμένος ενιαίος φορέας ακόμα και αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον ανακαλύψουμε. Όλοι οι Έλληνες ασφαλισμένοι πρέπει να ανήκουν σε ένα φορέα, με την προϋπόθεση, όμως, ότι θα έχει αποτελεσματικότητα, ότι θα έχει ικανότητα και ότι θα έχει και τους αναγκαίους πόρους προκειμένου να ανταποκρίνεται σε όλα εκείνα που αποτελούν στοιχείο ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης των ελλήνων πολιτών, δηλαδή βασικό μέγεθος στη λειτουργία του κοινωνικού κράτους», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο κ. Κουβέλης μετά τη συνάντηση..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: