Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΝΔ: Πολιτική απάτη που ξεπερνά το «λεφτά υπάρχουν» η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: ΚΡΥΦΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ



ΝΔ: Πολιτική απάτη που ξεπερνά το «λεφτά υπάρχουν» η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ
«Για τυχοδιωκτικά προγράμματα τα οποία και αποκαλύπτουν κρυφές ατζέντες», έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς εξαπολύοντας επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι «η μονομερής καταγγελία της δανειακής σύμβασης σημαίνει ουσιαστικά και την έξοδό μας από το ευρώ». 

Η εφαρμογή των εξαγγελιών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν σε «εθνικές περιπέτειες» και «τη χώρα έξω από την Ευρώπη και το ευρώ», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης. 
«Ακούσαμε, σήμερα, από το ΣΥΡΙΖΑ πώς θα οδηγήσει τη χώρα έξω από την Ευρώπη και το ευρώ. Πώς θα μας οδηγήσει σε εθνικές περιπέτειες. Πώς θα καταρρεύσουν ή θα φύγουν από τη χώρα και οι τελευταίες επιχειρήσεις. Πώς θα χαθεί κάθε ελπίδα των ανέργων για δουλειά. Πώς θα φορολογηθούν ακόμη πιο βαριά η μεσαία τάξη, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Πώς θα αποδυναμωθεί ακόμη πιο πολύ η Ελληνική Ναυτιλία. Πώς θα πάρει ακόμη πιο εφιαλτικές διαστάσεις η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση. Πώς θα γιγαντωθεί το σπάταλο κράτος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

«Ένα συνονθύλευμα εξαγγελιών που δεν τόλμησαν να κοστολογήσουν», συνέχισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ. «Μια πολιτική απάτη που ξεπερνά, πολλές φορές, το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου και της κ. Κατσέλη».http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: