Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Έξαλλη η Διαμαντοπούλου με...Παπαθεοδώρου!


Το παρελθόν μεταξύ της Άννας Διαμαντοπούλου και του νυν υφυπουργού Παιδείας


Έξαλλη ήταν από το πρωί η Άννα Διαμαντοπούλου, μόλις πληροφορήθηκε οτι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, οδεύτει προς το υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα για την θέση του υφυπουργού.
Περίπου ένα χρόνο πριν ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είχε συνταχθεί με την πλειοψηφία των Πανεπιστημιακών που εναντιώνονταν στον νόμο της Διαμαντοπούλου. Οι σχέσεις τότε της ηγεσίας του υπουργείου με την πλειοψηφία των Πανεπιστημιακών είχε φτάσει σε οριακό σημείο και ο πρύτανης της Πελοποννήσου ήταν από αυτούς που δεν φοβούνταν να πουν την γνώμη τους και να τα...χώσουν δημόσια στην τότε υπουργό.
Χαρακτηριστικό ένα απόσπασμα σχεδόν ένα χρόνο πριν από το Έθνος:
"Από την πλευρά του, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θ. Παπαθεοδώρου, τόνισε ότι "από το γηρασμένο αυτοδιοίκητο θα πάμε στο ταραχώδες αδιοίκητο» και έκανε λόγο για αντισυνταγματικότητα των προτεινόμενων ρυθμίσεων για τη διοικητική διάρθωση χαρακτηρίζοντας το σχήμα «δημοκρατικά ελλειμματικό»"
Σήμερα η πρώην επικεφαλής του υπουργείου ακούγοντας για την υπουργοποίηση του πρύτανη έγινε έξαλλη και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν έτοιμη να ...βγάλει και ανακοίνωση, την οποία τελικά δεν εξέδωσε ποτέ ύστερα από παροτρύνσεις συνεργατών της.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: