Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

H Άννα απειλεί με αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ!

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



H Άννα απειλεί με αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ!
Στα «κάγκελα» φαίνεται πως βρίσκεται η πρώην υπουργός Παιδείας μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης.

Μια απροσδόκητη πρόταση του κ. Βενιζέλου προκάλεσε νέες αναταραχές στην Ιπποκράτους με την κυρία Διαμαντοπούλου να απειλεί ακόμα και με αποχώρηση από το κόμμα.

Ο λόγος; Η τοποθέτηση ως υφυπουργού Παιδείας του κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, ο οποίος  είναι ένας από τους πολέμιους της μεταρρύθμισης στην Παιδεία που προωθούσε η κυρία Διαμαντοπούλου, όταν βρισκόταν στην ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Παπαθεοδώρου, στηρίχθηκε και από τη ΔΗΜΑΡ- ο αδελφός του Γιάννης είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά ο ίδιος ήταν ενεργό μέλος της ομάδας που είχε δημιουργηθεί για την υποστήριξη της υποψηφιότητας Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ το 2007.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Διαμαντοπούλου, μετά τις επίσημες ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, τηλεφώνησε στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος απουσίαζε από το γραφείο του.

Η ίδια άφησε, όμως, το μήνυμά της και με εμφανώς εξοργισμένο τρόπο δήλωσε ότι «αποχωρεί από το κόμμα».

Λίγο αργότερα ο κ. Βενιζέλος τηλεφώνησε προσωπικά στην κυρία Διαμαντοπούλου και έπειτα από τις σχετικές παραινέσεις, την έπεισε να παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι για πόσο ακόμα...http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: