Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ο Παναγιωτακόπουλος ετοιμάζεται για κωλοτούμπα



Ο Παναγιωτακόπουλος ετοιμάζεται για κωλοτούμπα
Με την ανακοίνωση της νέας ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αποδείχθηκε ότι οι «φήμες» των προηγούμενων ημερών, δεν ήταν «κακή πληροφόρηση και μόνο», όπως δήλωνε χθες ότι ελπίζει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Αν εξαιρέσει κανείς την Εύα Καϊλή (λέγεται ότι δεν αποδέχθηκε γιατί οδεύει προς τον Alpha) και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, όλα τα άλλα ονόματα που «κυκλοφορούσαν» συμπεριλαμβάνονται είτε στην Πολιτική Γραμματεία, είτε στην οργανωτική γραμματεία του Συνεδρίου. 
Θέλετε να προσθέσουμε και την Τόνια Αντωνίου, άντε να την προσθέσουμε. 

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η χθεσινή δήλωση Παναγιωτακόπουλου εννοούσε μόνον τον Κωνσταντινόπουλο και την Τόνια. Και ότι η δική του παρουσία στην Πολιτική Γραμματεία αρκούσε να σηματοδοτήσει ότι ο Ευ. Βενιζέλος πλέον στηρίζεται «στους ικανούς, τους πολιτικά άριστους, αυτούς που μπορούν να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν».

Κατά συνέπεια, αναμένω από τον ηγέτη της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ να βρεθεί «απέναντι», όπως ακριβώς απειλούσε χθες. Αν φυσικά ο ίδιος θέλει να έχει κάποια συνέπεια μεταξύ (μεγάλων) λόγων και πράξεων και να μην χαρακτηριστεί (πολιτικά) κωλοτούμπας… ΘεΔΑ http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: