Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Μήνυση κατά του Νίκου Ζήγρα κατέθεσε ο Κύπριος πρώην υπουργός Εσωτερικών

Ζητά αποζημίωση ενός εκατ.ευρώ


«Η απολογία Ζήγρα είναι ένα κείμενο που αναβλύζει εμπάθεια και κακότητα» τονίζει ο κ.Μιχαηλίδης
«Η απολογία Ζήγρα είναι ένα κείμενο που αναβλύζει εμπάθεια και κακότητα» τονίζει ο κ.Μιχαηλίδης   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Λευκωσία, Κύπρος
Αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ ζητά ο Κύπριος πρώην υπουργός Εσωτερικών, Ντίνος Μιχαηλίδης από τον ξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου Ν.Ζήγρα με αγωγή που κατέθεσε.

Συγχρόνως κατέθεσε και μήνυση εναντίον του για όσα του καταλόγισε στην απολογία του και ιδιαίτερα ότι μετέφερε «μαύρα χρήματα» σε βαλίτσες για τον πρώην υπουργό, που σύμφωνα με τον Ν.Ζήγρα, ήταν μίζες για την κατακύρωση των διαγωνισμών για εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο κ. Μιχαηλίδης χαρακτηρίζει την απολογία Ζήγρα ως λιβελογράφημα και αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη διακίνηση «μαύρου χρήματος».

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η απολογία Ζήγρα είναι ένα κείμενο που αναβλύζει εμπάθεια και κακότητα, αποτελεί δε μια προσπάθεια του μηνυόμενου να μεταθέσει προσωπικές του ευθύνες σε πληθώρα άλλων προσώπων και κυρίως σε εμένα, καθώς χρησιμοποιεί επανειλημμένα το όνομά μου».

Παραδέχεται ότι είχε συναντήσει τον Άκη Τσοχατζόπουλο και άλλους αξιωματούχους στο πλαίσιο των καθηκόντων του, αλλά ουδέποτε συμμετείχε σε εξωχώριες εταιρίες.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: