Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ο «ηλεκτροφόρος» σύμβουλος, ο πρόεδρος και η… αιολική ενέργεια!



Ο «ηλεκτροφόρος» σύμβουλος, ο πρόεδρος και η… αιολική ενέργεια!
Την ώρα που ο πρωθυπουργός δίνει την μεγάλη μάχη διάσωσης του τόπου, κάποιοι συνεργάτες του δεν φαίνεται να διαθέτουν την ανάλογη ευαισθησία. Γιατί ενώ ο κ. Σαμαράς τους έχει εμπιστευτεί θέση στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να καθαρίσουν το τοπίο…
 
Συνάδελφοι έχουν παρουσιάσει αρκετές φορές από το newpost κομμάτια της ιστορίας από τα έργα και τις ημέρες συγκεκριμένου «ηλεκτροφόρου» συμβούλου μεγάλης Δημόσιας Επιχείρησης, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει επιδείξει απαράδεκτη και πολύ περίεργη συμπεριφορά παραμένει στην θέση του.
 
Ο άμεσος προϊστάμενος του γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα κατά καιρούς διαδίδει ο έμπιστος σύμβουλός του, αλλά και ο πολιτικός προϊστάμενος της εν λόγω Δημόσιας Επιχείρησης είναι ενήμερος επίσης. 

Ουδείς όμως τολμάει να πάρει κάποια απόφαση. Να συμφωνήσω με την τακτική τους. Γιατί ενδεχομένως να μην έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της υπόθεσης, αλλά και πού θα μπορούσε να οδηγήσει τόσο τους ίδιους όσο και αυτούς που εμπλέκει ο κύριος σύμβουλος.
 
Είμαστε στην φάση ολοκλήρωσης του ρεπορτάζ και θα παρουσιάσουμε όλες τις πτυχές της πολυσύνθετης αυτής υπόθεσης σύντομα και αυτός είναι ο λόγος που σήμερα δεν κάνουμε ονομαστικές αναφορές. Γιατί εμπλέκονται πρώην Υπουργοί, Ευρωβουλευτής και κατά περίεργο τρόπο η… αιολική Ενέργεια.
 
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι επικοινωνούμε με όλες τις πλευρές και ελπίζουμε ότι θα έχουμε τις επίσημες αντιδράσεις τους  ώστε να μην υπάρξουν σκοτεινές πλευρές στην υπόθεση.
 
Τέλος θα ήταν σκόπιμο να σημειώσουμε ότι ο κύριος σύμβουλος επιχειρεί με κάθε τρόπο να προβοκάρει τόσο εμάς όσο και τρίτα πρόσωπα προκειμένου να μας αναγκάσει να κάνουμε πίσω. Δεν έχουμε συνηθίσει όμως να το βάζουμε στα πόδια. Η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το τέλος. Μέχρι τις ειδικές επιτροπές της Βουλής. Γιατί και ο Πρωθυπουργός εξ’ όσων γνωρίζουμε είναι ενήμερος για την υπόθεση.
 
Τέλος ξεκαθαρίζουμε ότι όλα τα ρεπορτάζ που θα παρουσιάσουμε θα είναι ενυπόγραφα ώστε να μπορεί ο εν λόγω κύριος να προσφύγει στην δικαιοσύνη εάν θεωρήσει ότι τον αδικούμε. Θα ήταν μεγάλη χαρά μας. Θα επανέλθουμε με όλες τις λεπτομέρειες.

Τάκης Χατζής

http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: