Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

'' ΚΟΥΡΕΥΕΙ '' ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...


Μετά τα όργανα από το γυμναστήριο του Γιώργου Παπανδρέου, στο '' στόχαστρο '' του ΠΑΣΟΚ μπαίνουν τα μισθώματα.
Το κίνημα επιδιώκει να εξοικονομήσει χρήματα...
και να μειώσει το χρέος του, τροποποιώντας τις συμβάσεις για τα μισθώματα των κτιρίων που νοικιάζει. Σε μηνιαία βάση έπρεπε να καταβάλλει 67.000 ευρώ για το κτίριο και τις θέσεις στάθμευσης στην Ιπποκράτους 22 και άλλα 11.500 ευρώ για το παλαιό κτίριο στη Χαριλάου Τρικούπη.
Έπειτα από συμφωνία με τους ιδιοκτήτες, το μίσθωμα της Ιπποκράτους προσδιορίζεται σε 35.000 ευρώ το μήνα και για τη Χαριλάου Τρικούπη 5.000 ευρώ το μήνα. Έως τώρα το ΠΑΣΟΚ όφειλε για τα ενοίκια της Ιπποκράτους 380.000 ευρώ, τα οποία συμφωνήθηκε με τον ιδιοκτήτη να μειωθούν κατά 50%, εφόσον το υπόλοιπο μισό καταβληθεί μέσα σε ένα χρόνο.
Χρωστούσε επίσης 110.000 ευρώ  από απλήρωτα ενοίκια για το κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη, τα οποία συμφωνήθηκε να μειωθούν σε  10 μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Μέχρι πρότινος, όμως, το ΠΑΣΟΚ, είχε και άλλες υποχρεώσεις σε ενοίκια. Για τη στέγαση των υπηρεσιών του ΙΣΤΑΜΕ κατέβαλλε ενοίκια ύψους 5.000 ευρώ, για τις νομαρχιακές επιτροπές του Λεκανοπεδίου μισθώματα 6.000 ευρώ και άλλες 5.000 ευρώ για αποθήκη που βρίσκεται στο Περιστέρι και στην οποία, μεταξύ άλλων, φυλάσσεται η μαρμάρινη πλάκα που επρόκειτο να τοποθετηθεί στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά λόγω αντιρρήσεων της συζύγου του αυτό δεν έγινε.http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: