Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση του «Ερρίκος Ντυνάν»

Προθεσμία έως τις 16 Οκτωβρίου


  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εξαγορά του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» δημοσιεύτηκε την Πέμπτη από το ομώνυμο Κοινωφελές Ίδρυμα που ιδρύθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και λειτουργεί το νοσοκομείο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος έχει αναθέσει στην Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος τον ρόλο του χρηματοοικονομικού συμβούλου για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για την εξαγορά του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Σύμβουλο προκειμένου να λάβουν ένα συνοπτικό προφίλ του Νοσοκομείου και ένα σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Επίσης, τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να αποστείλουν στον σύμβουλο τα παρακάτω, πρωτότυπα και υπογεγραμμένα, το αργότερο μέχρι τις 16 Οκτωβρίου (ώρα 18:00):

- Το σύμφωνο εμπιστευτικότητας, υπογεγραμμένο. Εάν πρόκειται για νομικό πρόσωπο, τις ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις των τριών τελευταίων ετών.

- Εάν πρόκειται για νομικό πρόσωπο, τη μετοχική σύνθεση. Περιγραφή δραστηριοτήτων. Βεβαίωση ότι λειτουργούν για λογαριασμό τους και όχι για λογαριασμό τρίτου.

Ο σύμβουλος στη συνέχεια θα προσκομίσει στα ενδιαφερόμενα μέρη πληροφοριακό υλικό με αναλυτική επισκόπηση του νοσοκομείου και λεπτομέρειες επί της διαδικασίας της συναλλαγής (process letter).

Σύμφωνα με «Το Βήμα», το νοσοκομείο βυθίζεται στα χρέη, οι εργαζόμενοι είναι έξι μήνες απλήρωτοι και η πληρότητα των κλινών δεν ξεπερνά το 20%.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: