Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο-Απέσυρε την διάταξη ο Στουρνάρας

κη

Απέσυρε τη διάταξη που αφορά στους δημοσίους υπαλλήλους της βουλής ο Γιάννης Στουρνάρας, λέγοντας ότι αναγκάζεται λόγω όσων διακυβεύονται. Tην ίδια στιγμή κατήγγειλε τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες επειδή έφτασαν να υποδείξουν στην συνδικαλιστική ηγεσία των υπαλλήλων της βουλής τι να κάνουν.
Όπως είπε θα επανέλθουν με νομοτεχνική βελτίωση.

το της Βουλής

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, έκανε την εξής δήλωση:
«Μαζί με τη ισοπέδωση της Εθνικής Κυριαρχίας, η κυβέρνηση Σαμαρά κατέλυσε  απόψε και το αυτοδιοίκητο του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Το παρέδωσε στη τρόϊκα.
Η βούληση των Ελλήνων Βουλευτών παραδόθηκε στη βούληση των αφεντικών της ελληνικής συγκυβέρνησης.
Την φασιστική...«νομοτεχνική βελτίωση», όπως την ονόμασε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μπορεί να τη κατέθεσε ο διορισμένος και μη κοινοβουλευτικός Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αλλά η ευθύνη αφορά τη κεφαλή του ψαριού που βρωμάει.
Δεν αναφέρω τη ΔΗΜΑΡ, διότι ο Πρόεδρός της Φώτης Κουβέλης μου είπε πριν από λίγο, ότι αγνοούσε παντελώς οτι ο Στουρνάρας θα έφερνε τέτοια τροπολογία.
Εδώ και μέρες φωνάζω για τα συμβαίνοντα στη Βουλή. Τώρα ήλθε το τελικό κτύπημα.
Αίσχος. Εφιάλτης».
Καμμένος: Καταθέσαμε αίτηση αντισυνταγματικότητος

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος δήλωσε στη Βουλή ότι "καταθέσαμε αίτηση αντισυνταγματικότητας για τη συγκεκριμένη τροποποίηση..."αναφερόμενος στη διάταξη για τους υπαλλήλους τη Βουλής...
.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: