Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αστυνομικοί κατά Κασιδιάρη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τη «στοχοποίηση» της ΕΛΑΣ από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ.
«Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τη νέα «στοχοποίηση» της Ελληνικής Αστυνομίας και την προσβλητική συμπεριφορά που επεφύλαξε στα μέλη της, βουλευτής της «Χρυσής Αυγής», κατά τη διάρκεια μέτρων τάξης στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης.
Με το πρόσχημα ότι υπερασπιζόταν το δικαίωμα του κόμματός του να πραγματοποιεί ελεύθερα δημόσιες συναθροίσεις, προέβη σε καταφανώς επίμεμπτες ενέργειες, οι οποίες ήδη απασχολούν την δικαιοσύνη.
Επισημαίνουμε ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι οι εγγυητές της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας και δεν πτοούνται από φοβέρες και απειλές. Ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς διακρίσεις και ενδοιασμούς, και έτσι πρέπει να εφαρμόζεται.
Καλούμε τέλος την πολιτεία να συναισθανθεί τις ευθύνες της και να λάβει τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων που μας προσβάλουν ως Έλληνες Αστυνομικούς και που ουδεμία σχέση έχουν με την προστασία των θεσμών και την άσκηση των καλώς εννοούμενων δημοκρατικών δικαιωμάτων των συμπολιτών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: