Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή θα κάνει στη Θράκη ό,τι η Χούντα έκανε στην Κύπρο


«Κουντούρντισαν» οι Χρυσαυγίτες το Σαββατοκύριακο στη Θράκη. Τι για «συντάγματα εθνικιστών» μίλησαν, τι «Τούρκοι Μογγόλοι Δολοφόνοι» φώναξαν, τι απειλές εκτόξευσαν ότι «κοιτούν προς την Πόλη» των 11.000.000 εκατομμυρίων, και άλλα πολλά μεγαλόσχημα.
Αυτήν την στρατηγική, των παχιών (σαν τον Παναγιώταρο), αιχμηρών λόγων και των προκλήσεων, σε μια περιοχή που οργιάζει το Τουρκικό προξενείο, οι ΜΙΤ και θάλλουν οι επεκτατικές στρατηγικές των νεοθωμανών, οι της Χρυσής Αυγής την θεωρούν «πατριωτική στάση».
Στην ουσία της, πέρα απ’ ότι στην ουσία της είναι φαφλατάδικη και άνευ πραγματικού αντικρίσματος, είναι και επικίνδυνη. Διότι το μόνο που καταφέρνει είναι να δικαιώνει την τουρκική προπαγάνδα, και να δίνει λαβή για την περαιτέρω εξάπλωσή της εντός του μουσουλμανικού στοιχείου, και για την εσωτερική καταστολή που ασκεί το προξενείο εντός της μειονότητας, στ’ όνομα της «προστασίας» από το Χριστιανικό στοιχείο.
Έτσι η Χρυσή Αυγή, «πουλώντας πατρίδα» με στριγκλιές για μερικές δεκάδες ψήφων, απειλεί να ρίξει λάδι στη φωτιά –με τον ίδιο τρόπο που οι ιδεολογικοί και πολιτικοί πρόγονοί τους, αυτοί της δικτατορίας προσέφεραν τα «ανδραγαθήματά τους» στην Κύπρο το 1974.
Οι επιτελείς του Νταβούτογλου θα τρίβουν τα χέρια τους…
Οι υγιείς πατριωτικές δυνάμεις θα πρέπει να αποκαλύψουν τον πραγματικό ρόλο και τις συνέπειες των γαυγισμάτων της Χρυσής Αυγής. Προτού ριζώσει για τα καλά, εκμεταλλευόμενη την εγκατάλειψη της πολιτείας που υπαγορεύεται από την προδοτική πολιτική της κυβέρνησης και των αρχουσών τάξεων. Ειδάλλως, η ζημιά θα γίνει και η ΧΑ θα παίξει τον ρόλο του «επιταχυντή» όλων όσων φοβόμαστε ότι θα συμβούν στην ακριτική μας Θράκη…
http://papaioannou-giannis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: