Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

«Ζωή δεν σ' αντέχω άλλο, θα παραιτηθώ»...



crimenet.gr
Της Έρρικας Βαλλιάνου
Δεν ήταν δυνατόν να μην έχουμε ένα ακόμη επεισόδιο στην Προανακριτική της Βουλής και μάλιστα την ώρα της κατάθεσης της πολυθρύλητης Μαρίας Παντελή.
Επεισόδιο έντονο,...
μεταξύ του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Κατά τα συνήθη, η κόντρα άρχισε με τις ερωτήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου προς τη μάρτυρα:

Μαρκογιαννάκης: Παρακαλώ συντομεύετε.

Κωνσταντοπούλου: Αλήθεια, μας χρωστάτε μια απάντηση, θα μας πείτε τελικά ποιος είναι ο μπαμπάς σας; (σ.σ. πως της ήρθε της Ζωής Κωνσταντοπούλου εκείνη τη στιγμή να θυμηθεί έναν παλαιότερο διαπληκτισμό με τον Πρόεδρο, ο οποίος της είχε πει «εγώ δεν είμαι παιδί του μπαμπά μου, ούτε είναι γόνος πολιτικής οικογένειας»).

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης το θεώρησε ως προσβολή για την ηθική των γονιών του και της απάντησε ότι είναι «η ντροπή του κοινοβουλίου», προσθέτοντας:

«Οι γονείς μου είναι νεκροί και προσβάλλεις της μνήμη τους».

Στη συνέχεια, ο κ. Μαρκογιαννάκης βρόντηξε πίσω του με νεύρα την πόρτα και αποχώρησε, διακόπτοντας τη συνεδρίασης της Επιτροπής για τις 6:30

Από την πλευρά της, η κ. Κωνσταντοπούλου λέει ότι δεν συνέβησαν τα πράγματα όπως τα περιγράφουν κύκλοι του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν τα πρακτικά που αποδεικνύουν ότι δεν ειπώθηκαν ακριβώς αυτές οι φράσεις.

Μάλιστα, αποκάλεσε τον Πρόεδρο της Προανακριτικής «κοινό συκοφάντη», ενώ σε δήλωσή της, αναφέρει:

«Συστηματικά ο κ. Μαρκογιαννάκης προσπαθεί δια των προσβολών και εκχυδαϊσμών να αποπροσανατολίσει και να αποτρέψει την εξέταση μαρτύρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: