Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πρώτος ημιτελικός στην Τούμπα: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης


  (Φωτογραφία:  Icon )

Aθήνα
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα, Τετάρτη, τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, OTE Sport 3). Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τελικό της 11ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ, έχοντας στο πλευρό τους φιλάθλους τους που αναμένεται να κατακλείσουν το γήπεδο.

Ο Γιώργου Δώνη  θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάντζ. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Αποστολόπουλος, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Λάζαρ και Κάτσε, έχοτνας στα πλάγια τον Καμαρά και τον Λόρενς. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Έτο, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Φωτάκης, Κίτσιου, Ρομπέρ, Γεωργιάδης. Εκτός έμειναν οι Χακόμπο, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Πέλκας, Ολίσε και Βούκιτς.


Στον Αστέρα Τρίπολης ως γνωστόν ο Περόνε αποκλείστηκε από την αποστολή καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό και έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη για την εκτός έδρας αναμέτρηση, όπως και οι Γιαλούσης, Ρούσσης, Σέτι, Έγκον, Φραγκουλάκης και Μπακασέτας.

Αντίθετα στην αποστολή υπολογίζονται κανονικά οι Μπαρτολίνι, Τσαμπούρης, Ράγιος, Ουσέρο, Αλβάρεζ και Σανκαρέ, που δεν έπαιξαν απέναντι στον Άρη. Την 18μελή αποστολή αποτελούν οι Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Καστέλς, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Καλαντζής και Λένσε.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: