Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Οι φράουλες της οργής Πυροβόλησαν αλλοδαπούς εργάτες γιατί ζητούσαν να πληρωθούν

Αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε 200 Μπαγκλαντεζιανούς εργάτες και τρείς Έλληνες εκπροσώπους εργοδότη σημειώθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης κοντά σε βενζινάδικο στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δυο πλευρές μετά από διαφωνία τους για τα μεροκάματα που θα έπαιρναν ως αμοιβή. Αυτή η διαφωνία στάθηκε η αιτία για να ξεκινήσει συμπλοκή κατά την διάρκεια της οποίας υπήρξαν πυροβολισμοί από τους οποίους τραυματίστηκαν περίπου 28 αλλοδαποί που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στα Νοσοκομεία Πύργου και Πάτρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews τουλάχιστον 4 από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση…

Για το επεισόδιο εξέδωσε ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που αναφέρει τα εξής:
«ΠΕΡΙ ΩΡΑ 18.00΄ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΜΕΔΑΠΟΥ, ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ 3 ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΛΑΦΡΑ, ΕΙΚΟΣΙ (20) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΝΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Α. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 3 ΗΜΕΔΑΠΩΝ»

Διαβάστε διαφορετικό ρεπορτάζ στο ilialive








φωτο: http://www.ilialive.gr

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: