Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Σκόπελος η εγγυητική Πρόβλημα στις αδειοδοτήσεις για Παναθηναϊκό, ΠΑΣ και Άρη


  (Φωτογραφία:  Intime )

Αθήνα
Αρνητικό είναι το κλίμα στην ΕΠΟ για τους Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, που σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων, δύσκολα θα εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, (η αποφάσεις αναμένονται την Παρασκευή) στις παραπάνω ομάδες θα επιβληθεί η ποινή περιορισμού των μεταγραφών, ενώ ΠΑΟ και ΠΑΣ δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην Ευρώπη, κάτι που δίνει το εισιτήριο στην Ξάνθη.

Το πρωί της Τρίτης εξετάστηκαν σχολαστικά οι φάκελοι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ παρουσία των προέδρων τους, Γιάννη Αλαφούζου και Γιώργου Χριστοβασίλη αντίστοιχα, με τον πρώτο να προσπαθεί για περίπου δύο ώρες να πείσει την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ να ανάψει το «πράσινο φως» στους Πράσινους, με την εγγυητική να αποτελεί το μεγάλο εμπόδιο.

Αν τελικά οι Πράσινοι και ο ΠΑΣ δεν πάρουν άδεια, αναμένεται να καταθέσουν έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης και αν και πάλι δεν πάρουν το «πράσινο φως», κατά πάσα πιθανότητα η Ξάνθη θα είναι αυτή που θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Άρη που παρουσίασε σχεδόν κενό φάκελο, χωρίς μάλιστα να υπάρχει εκπρόσωπος της ομάδας την ώρα της εξέτασης.

Την Τρίτη εξετάστηκαν και οι φάκελοι των ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι υπόλοιποι θα εξεταστούν την Τετάρτη.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: