Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ανοίγει ξανά το σκάνδαλο Siemens με την τοποθέτηση του Γαληνού Μπρη ...


«Τσεκούρι» χαρακτηρίζεται από τους δικηγόρους ο νέος οικονομικός εισαγγελέας... 
Σε ανύποπτο χρόνο την περασμένη εβδομάδα , γράφαμε ότι επέρχονται σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens καθώς η δικογραφία που έχει ...
κολλήσει τέσσερα χρόνια τώρα στο γραφείο της Νικολακέα αποφασίστηκε να «πάρει μπροστά» εκ νέου. Η σημερινή τοποθέτηση του Γαληνού Μπρη στη θέση του οικονομικού εισαγγελέα σηματοδοτεί την αλλαγή πλεύσης και στους χειρισμούς για τη Siemens και δη για τον Χριστοφοράκο και τον Γιουνγκ.

Ο Μπρης σε όλες τις περιπτώσεις κατηγορουμένων για το μείζον σκάνδαλο είχε ζητήσει την προφυλάκιση τους, όντας βέβαιος ότι έχουν βουτηχτεί για τα καλά στις μίζες. Δεν τα κατάφερνε όμως πάντα λόγω των διαφωνιών ορισμένων ανακριτών και των μετέπειτα αποφάσεων των δικαστικών συμβουλίων. Σε αντίθεση με τον Πεπόνη που δεν αρνείται την επικοινωνιακή προβολή, ο 60χρονος εισαγγελέας Μπρης (φωτογραφία του οποίου δεν υπάρχει μέχρι σήμερα παρότι έχει χειριστεί πλήθος σοβαρών υποθέσεων) κινείται πάντα μακριά από τη δημοσιότητα και χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερη επιστημονική του κατάρτιση και την αυστηρή του κρίση. Ειδικά σε θέματα κακοδιαχείρισης , ναρκωτικών και παιδεραστίας είναι πραγματικό «τσεκούρι» , όπως αναφέρουν έμπειροι δικηγόροι.

ΔΓ
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: