Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Αιχμές Γρηγοράκου για τον Παπανδρέου

Αιχμές Γρηγοράκου για τον Παπανδρέου
Αιχμές κατά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου άφησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ωστόσο τόνισε ότι «είναι ένα κεφάλαιο για το κόμμα».
«Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ως στάση πολιτικής. Πηγαίνει στο εξωτερικό και δίνει διαλέξεις σε διάφορα πανεπιστήμια. Όμως είναι ένα κεφάλαιο για το ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Γρηγοράκος και συμπλήρωσε ότι «το κόμμα του συμπεριφέρεται με πολύ εκτίμηση και σεβασμό και δεν έχει κάνει κάτι το οποίο τον προσβάλει».
Παράλληλα, χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του προέδρου του κόμματος να ελέγξει τα οικονομικά ωστόσο εμφανίστηκε αντίθετος με τις διαρροές που αφορούν τμήμα του ελέγχου που βρίσκεται σε εξέλιξη.
«Από τη στιγμή που ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καλέσει έξι εταιρείες, το θέμα πρέπει να συζητείται στο εσωτερικό του κόμματος», ανέφερε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ενώ κάλεσε και τα άλλα κόμματα να κάνουν το ίδιο.
Ερωτηθείς για ενδεχόμενο διάσπασης του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «το απεύχομαι και δεν ανησυχώ, γιατί πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση στο πλαίσιο της διαφάνειας».

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: