Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αυτόνομη κάθοδο της ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές προανήγγειλε ο Αν. Παπαδόπουλος...




Απαντηση στον Βενιζέλο...
Αυτόνομη κάθοδο της ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές προανήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, απαντώντας στην πρόσκληση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ για κοινή κάθοδο..
Ο...
κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στον Βήμα fm, εκτίμησε πως οι προσκλήσεις του κ. Βενιζέλου «εντάσσονται περισσότερο στα εσωκομματικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει το ΠΑΣΟΚ αυτό το διάστημα» και πρόσθεσε ότι «η ΔΗΜΑΡ θα έχει την αυτόνομη κάθοδό της στις ευρωεκλογές και αναζητούμε συμμαχίες προσώπων που ανήκουν στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, αλλά έχουν πάρει σημαντικές αποστάσεις από πρακτικές του παρελθόντος».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ένταξης της ΔΗΜΑΡ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα είπε «το σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθούμε, είναι ανεξάρτητο από τις συμμαχίες. Σας θυμίζω ότι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην ίδια ευρωομάδα, για παράδειγμα. Θα το αντιμετωπίσουν τα όργανα του κόμματός μας και θα υπάρξει και συνεδριακή απόφαση. Στο συνέδριο θα αποφασίσουν τα όργανα του κόμματος σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθεί η ΔΗΜΑΡ».
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: