Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ανακοινώθηκε... MVP της φετινής Ευρωλίγκα ο Σπανούλης! (Infographic)


 

Aθήνα
Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της φετινής αγωνιστικής περιόδου όπως ανακοινώθηκε από την Ευρωλίγκα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του φάιναλ φορ του Λονδίνου που ξεκινά την Παρασκευή με τους δύο ημιτελικούς, Ολυμπιακού-ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ. Ο Ελληνας διεθνής αναδεικνύεται για πρώτη φορά MVP της περιόδου στη διοργάνωση.


«Νιώθω πολύ καλά. Όλα είναι καλά όταν η ομάδα μου πετυχαίνει τους στόχους της. Πρέπει να είμαστε σε πνευματική ισορροπία, να διορθώνουμε τα λάθη και να βελτιωνόμαστε συνεχώς για να πετύχουμε τους στόχους μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπανούλης έχει κατακτήσει δύο φορές το βραβείο του MVP σε φάιναλ φορ. Μία στο Βερολίνο με την φανέλα του Παναθηναϊκού και μία το 2012 στην Πόλη με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκα για την περίοδο 2012-2013 ήταν οι: Σπανούλης, Ρούντι, Τόμιτς, Κρστιτς και Διαμαντίδης, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να μη δίνει το παρών στην εκδήλωση.

Παράλληλα βραβεύτηκε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ανακηρύχθηκε rising star της διοργάνωσης, αλλά και ο πρώτος σκόρερ της σεζόν Μπόμπι Μπράουν.

Απουσίαζε ο Στέφαν Λάσμε που ήταν ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: