Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Όλο το παρασκήνιο της επίσκεψης Σόιμπλε (ΦΩΤΟ)



crimenet.gr

Με μοσχαρίσιο φιλέτο ικανοποίησε την όρεξή του ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε λίγο πριν την ομιλία του στο Χίλτον, την ώρα που η ασφάλειά του έβαζε «στοπ» στα φωτογραφικά φλας.
Ένα...
λιτό γεύμα πήρε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών λίγη ώρα μετά την άφιξή του στο γνωστό ξενοδοχείο και πριν την προγραμματισμένη ομιλία του.
Στο τραπέζι κάθισαν μαζί του ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Χανς Γιοακίν Φούχτελ, ενώ το γεύμα περιελάμβανε ένα πιάτο με μοσχαρίσιο φιλέτο, συνοδευμένο από σαλάτα με προσούτο.
Λίγο μετά, η ασφάλεια του κ. Σόιμπλε – η οποία αποτελείται από 30 άτομα- ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να φανούν διακριτικοί, την ώρα που ο Γερμανός υπουργός ανέβαινε με τη βοήθεια της μπάρας στο βήμα από όπου μίλησε για τα δρώμενα στην Ελλάδα, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με θέμα: «Creating the right environment for Growth».
Αμέσως μετά το τέλος της τοποθέτησης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, οι ιθύνοντες του Ελληνογερμανικού εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου, του παρέδωσαν ένα στεφάνι από ελιά.
elia1
elia2

Δεν υπάρχουν σχόλια: