Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Και στρατολόγηση ανηλίκων παιδιών από 14 έως 17 ετών στη ΧΑ...




Σύμφωνα με το 9σελιδο πόρισμα Χ. Βουλιώτη...

Στο 9σέλιδο πόρισμά του για τη Χρυσή Αυγή, που παρέδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουλιώτης, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, αναφέρεται και στη στρατολόγηση ανηλίκων παιδιών από 14 έως 17 ετών, όπως και στη...
συγκρότηση ειδικής ομάδας ανηλίκων, η οποία είχε δράση.
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ε. Κουτζαμάνη να ζητήσει τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών προκειμένου η υπόθεση της Χρυσής Αυγής να ανατεθεί σε Εφέτη Ανακριτή.

Πάντως, μέχρι στιγμής η κυρία Κουτζαμάνη δεν έχει δρομολογήσει καμία ενέργεια της για τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών. Η εισαγγελική λειτουργός αναμένει την πορεία του έργου των δύο ειδικών ανακριτών, Σπ. Γεωργουλέα και Χ. Παπακώστα, που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να εκτιμήσει την αναγκαιότητα ή μη της σύγκλησης της Ολομέλειας Εφετών για να ανατεθεί η υπόθεση σε Εφέτη Ανακριτή.

Ακόμη, έγινε γνωστό ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουλιώτης στο 9σέλιδο πόρισμά του που παρέδωσε στην κυρία Κουτζαμάνη για το έργο, τη δομή, τη δράση, κ.λπ. της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται και στη στρατολόγηση ανηλίκων παιδιών από 14 έως 17 ετών, όπως και στη συγκρότηση ειδικής ομάδας ανηλίκων, η οποία είχε δράση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: