Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Οι διάλογοι από τον κοριό της Αντιτρομοκρατικής...


Βεβήλωσαν και τον νεκρό Παύλο Φύσσα...

Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο δράστη, Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες συλληφθέντα και ασύλληπτα μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται...
τρομοκρατημένα από τις αποκαλύψεις, ομολογούν τη δράση τους ενώ υπόσχονται και εκδίκηση.

Όπως αναφέρει το «Έθνος», στις συνομιλίες φέρονται να συνομιλούν από τηλεφώνου, αλλά να επικοινωνούν και με γραπτά μηνύματα, μέλη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο πυρηνάρχης της οργάνωσης στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης, ο βουλευτής Γιάννης Λαγός και άλλοι εμπλεκόμενοι.

Ο πανικός και ο τρόμος μετά τη σύλληψη του Ρουπακιά είναι διάχυτη μεταξύ των Χρυσαυγιτλων, ενώ δεν λείπουν οι απειλές με εκδίκηση με φράσεις: «θα γυρίσει μπούμερανγκ, θα τους γ… μ…», «το πριονίδι δε θα τελειώνει», ε όχι μη βγάλουμε καρκίνο, να τους καθαρίσουμε εμείς… αργά και βασανιστικά».

Σε κάποιες από τις συνομιλίες με τον πυρηνάρχη Πατέλη κλαίγοντας ένας από τους Χρυσαυγίτες εκφράζεται έντρομος μετά τη δολοφονία στο Κερατσίνι: «Ρε μ… κοίτα τι μου κάνανε ρε φίλε, παίρνω το Λαγό και δεν μου το σηκώνει. Θα με πετάξου έξω… θα με διώξουνε. Δεν μπορώ μ… είμαι πολύ δυστυχισμένος».

Ο Πατέλης ακούγεται να προσπαθεί να τον παρηγορήσει λέγοντας: «Ρε Γιωργάρα και γω το ίδιο θα πάθω. Θα πάω μέσα και έχω ένα παιδί έξω. Εσύ δεν πας μέσα, δεν έχεις κάνει κάτι. Για αυτό σου λέω, μην σπας».

Σε άλλο σημείο ο Πατέλης συνομιλεί για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής με στέλεχος που φέρεται να είναι κοντά στον Νίκο Μιχαλολιάκο και του λέει: «Ναι θα φάτε π… όμως μετά φίλε θα πληρώνουν μία ζωή, άσε να πάνε όλα καλά Δευτέρα, Τρίτη»

Ανατριχιαστικές είναι οι συνομιλίες του πρώην οδηγού του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για οπολοκατοχή.

«Ο Φύσσας έκανε εκπομπή;» τον ρωτά ο συνομιλητής του. «Ε, έτσι δείχνει. Στην τηλεόραση, το Ίντερνετ, δεν ξέρω», απαντά ο πρώην οδηγός. Ο συνομιλητής ανταπαντά: «Τώρα θα κάνει από τον παράδεισο. Αιωνία του η μνήμη. Μ…νο ήταν και αυτός. Μεγάλο μ…νο πρέπει να ήταν. Ε, εντάξει τν θάψαν και αυτόν»...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: