Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Μητέρα 16χρονου: Μέλη της ΧΑ μαχαίρωσαν το παιδί μου έξω από το σχολείο



Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας. Χρυσαυγίτες μαχαίρωσαν έναν 16χρονο. Αιτία το γεγονός ότι είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του σε συμμαθήτριά του, που είχε σχέση με έναν από αυτούς. Δείτε το βίντεο
Τον σοβαρό τραυματισμό του γιου της από μέλη της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε μητέρα, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, "Έρευνα".
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της 28ης Ιανουαρίου στο Παλαιό Φάληρο, όταν ο 16χρονος δέχθηκε επίθεση κοντά στο σπίτι του από δύο άτομα που του είχαν στήσει ενέδρα. Οι δύο τον μαχαίρωσαν τρεις φορές στο πρόσωπο.
"Στη διαδρομή δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, που τον έπιασαν από πίσω. Το ένα του κράταγε το χέρι και το άλλο τον μαχαίρωσε τρεις φορές στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκε επειγόντως σε ιδιωτική κλινική και εγχειρίστηκε. Την ώρα που έγινε το περιστατικό, ο γιος μου γύρισε το κεφάλι του και είδε τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε, τον οποίο τον γνώριζε. Μου είπε το όνομά του. Τον γνώριζε από το σχολείο, έξω από το σχολείο, διότι ερχόταν και έπαιρνε μια συμμαθήτριά του, με την οποία είχε δεσμό. Μου είπε ακόμα ότι το άτομο αυτό απειλούσε επί μήνες τα παιδιά και ζωγράφιζε με σπρέι αγκυλωτούς σταυρούς", είπε η μητέρα.
Ο 16χρονος δεν ήταν ενταγμένος σε κάποιο κόμμα, ωστόσο ο δράστης ήταν.
Αιτία της επίθεσης, φαίνεται ότι ήταν το γεγονός ότι οι φίλοι της κοπέλας, μεταξύ των οποίων και το θύμα, την ρωτούσαν πώς μπορούσε να έχει δεσμό με αυτόν τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η μαφιόζικη επίθεση.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα στην περιοχή υπάρχουν απειλές από τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά και κυνηγητό παιδιών μεταναστών.
Ένα μήνα μετά την επίθεση, η οικογένεια δέχθηκε απειλές και τηλεφωνικές και με μηνύματα στο αυτοκίνητο, ώστε να αλλάξουν οι καταθέσεις σχετικά με το περιστατικό.
Στα μηνύματά τους έγραφαν "ΧΑ" ή "..." και σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για τακτική εκφοβισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: