Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΤΩΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO...


...META TH ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ...
Πτώση της Χρυσής Αυγής κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δείχνει δημοσκόπηση, που διενήργησε η εταιρεία Alco το διάστημα 20-23 Σεπτεμβρίου και δημοσιεύεται στον ιστότοπο newsit...

Ειδικότερα, η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει ποσοστό 6,8%, έναντι 10,8% που συγκέντρωνε σε αντίστοιχη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας τον Ιούνιο.
Οκτώ στους δέκα ερωτηθέντες εκτιμούν ότι δεν πρόκειται περί δημοκρατικού κόμματος, ενώ επτά στους δέκα θεωρούν ότι πρόκειται για κόμμα που κομίζει ναζιστική ιδεολογία. Μάλιστα, σε ποσοστό 74% οι ερωτηθέντες εκτιμούν πως τα περιστατικά βίας του τελευταίου χρονικού διαστήματος αποτελούν τμήμα οργανωμένου σχεδίου.
Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση, 39 στους 100 ερωτηθέντες - ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής δήλωσαν ότι κριτήριο για την επιλογή τους ήταν η οργή προς το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα. Ωστόσο, πλέον των 20 στους 100 (21%), δήλωσαν πως εκτιμούν ότι η Χ.Α. είναι ναζιστικό κόμμα και πως συνειδητά την ψήφισαν ως τέτοιο.
Βάσει της ίδιας δημοσκόπησης, πρώτο κόμμα στην προθεση ψήφου εμφανίζεται η Ν.Δ. με ποσοστό 21% και δεύτερο ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,2%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,8%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5%, το ΚΚΕ με 4,9% και η ΔΗΜΑΡ με 3,6%.
Πηγή : naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: