Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ



Συλλαλητήριο ενάντια στον φασισμό διοργανώνουν σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα συνδικάτα και κοινωνικοί φορείς. Σημειώνεται πως και στη χθεσινή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ διαδηλωτές φώναξαν...
συνθήματα κατά του φασισμού.
Με κοινή τους παρέμβαση η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η ΓΣΕΒΕΕ και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος κάνουν έκκληση προς τα κόμματα του Κοινοβουλίου εκτός της Χρυσής Αυγής. Ζητούν από τα κόμματα να πάρουν πρωτοβουλίες «για την αντιμετώπιση της βίας και για τη με κάθε κόστος περιθωριοποίηση των υπερασπιστών της βίας και του ναζισμού».
Στην παρέμβασή τους κάνουν λόγο για «απροκάλυπτα ναζιστικές και εγκληματικές συμπεριφορές» και για «υπερασπιστές της βίας και του ναζισμού, που επιχειρούν να ψαρέψουν και στα θολά νερά των επιπτώσεων της κρίσης».
Για τον σκοπό αυτό καλούν τα πολιτικά κόμματα να αναλάβουν εδώ και τώρα πρωτοβουλίες (νομοθετικές, εκπαιδευτικές, κοινωνικές κ.ά.) για την αποτελεσματική αντιμετώπιση βίαιων φαινομένων και συμπεριφορών και τη με κάθε κόστος περιθωριοποίηση των υπερασπιστών της βίας και του ναζισμού.
Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ καλεί σε μαζική συμμετοχή στο σημερινό αντιφασιστικό συλλαλητήριο.
http://fimotro.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1404.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: