Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μιχαλολιάκος: Φωτεινό παράδειγμα για τον Πειραιά ο Μελισσανίδης ...






parapolitika.gr

Βροντερό παρών και από το Δημήτρη Μελισσανίδη στην προσπάθεια αναγέννησης του Πειραιά!
Φωτεινό παράδειγμα χαρακτήρισε ο...
Δήμαρχος Πειραιάς Βασίλης Μιχαλολιάκος τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δώρισε το ποσό των 50.000 υπέρ της επαναλειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Ο Δήμαρχος Πειραιά, ενημερώνοντας το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέγνωσε επιστολή του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, στην οποία αναφέρεται ότι ενισχύει με 50.000 ευρώ την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου. Ο κ. Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε για τη δωρεά τον κ. Μελισσανίδη και εξέφρασε την ελπίδα να βρει και άλλους μιμητές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το παραπάνω κείμενο - είδηση δημοσιεύτηκε στο Πειραιώτικο site, www.piraeuspress.gr.

ΑΞΙΖΕΙ: Είναι προφανές ότι εξαιτίας της έλλειψης φωτισμού σχεδόν σε όλο τον Πειραιά, ο δήμαρχος της πόλης, έχει αρχίσει να υπερβάλλει στις αξιολογικές κρίσεις του. Όπως, είναι ξεκάθαρο, ότι παρά το γεγονός ότι είναι δήμαρχος Πειραιά, συνεχίζει να μπερδεύει τα οπαδικά του αισθήματα. Από τον ΠΑΟ στον Ολυμπιακό και εσχάτως στην ΑΕΚ. Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι ο επόμενος που θα βρεθεί να δώσει 55.000 ευρώ, ίσως ανακηρυχτεί από τον Μιχαλολιάκο, ως "αίωνιος ευεργέτης" της πόλης. Βρε, που κατάντησε ο Δήμος του Πειραιά...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλήθεια, γνωρίζει κάτι για την ληστεία που έγινε προσφάτως στην Πολεοδομία του Δήμου ο κύριος δήμαρχος;

Υ.Γ.: Αν για τον κ. Μιχαλολιάκο, επιχειρηματίες που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο αποτελούν φωτεινά παραδείγματα, τότε, είναι βέβαιο, ότι οι πολίτες της πόλης, θα πρέπει να αναθεωρήσουν την άποψή τους, σε ότι αφορά την Δημοτική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: