Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

''ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''...


Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή ζητά με ανακοίνωσή του το «Σχέδιο Β’», αναφέροντας σχετικά με τη δολοφονία του Π. Φύσσα πως «το μακρύ χέρι του βαθέος συστήματος οπλίστηκε τη νύχτα στο Κερατσίνι και αφαίρεσε τη ζωή ενός νέου ανθρώπου»...

Το «Σχέδιο Β’» χαρακτηρίζει τον Π. Φύσσα ως «αδελφό και γιο όλων μας», υπενθυμίζοντας την πρόσφατη επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα.
Οι αντιδράσεις δεν μπορεί να περιορίζονται πια μόνο στη διαβεβαίωση ότι «δεν περνά ο φασισμός», επισημαίνεται σχετικά, ενώ συμπληρώνεται πως το σύστημα «Ευρωζώνη – ΔΝΤ – ελληνικό κομματικό κατεστημένο» έχει ρίξει τον τόπο στην «μεγαλύτερη ύφεση που έχει γνωρίσει ανεπτυγμένη χώρα».
Συνεχίζοντας, η ανακοίνωση καλεί σε «φούντωμα» της λαϊκής πρωτοβουλίας και αυτοοργάνωσης, της μαζικής αντίστασης «που δεν υπολογίζει πολιτικό κόστος» και της «υπεράσπισης των δρόμων, των πλατειών και των σχολείων από τη χιτλερική διείσδυση», ζητώντας παράλληλα να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Π. Φύσσα, οι εντολοδόχοι τους και ο ηθικοί αυτουργοί και να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
Πηγή : naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: