Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

O Bενιζέλος πήρε τη σκυτάλη...





...μετά τον Χρύσανθο...
«Το κόμμα αυτό καλλιεργεί τη στρατηγική της έντασης», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε: «κόμμα του δημοσίου, του παλαιού συστήματος, της...
ακινησίας, του συντεχνιασμού, της αυταπάτης ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, του κλεισίματος του πελατειακού ματιού στον οποιονδήποτε για ο,τιδήποτε».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε την επίθεση σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στον ρ/σ Βήμα, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Μέσα στο αμάλγαμα του αντιμνημονιακού μετώπου συνυπάρχουν δυνάμεις οι οποίες είναι ακροδεξιές ναζιστικές, παραδοσιακά κομμουνιστικές, και βεβαίως νεοριζοσποστικές δήθεν που στην πραγματικότητα εκφράζουν ένα κόμμα του δημόσιου τομέα, της ακινησίας και των συντεχνιακών συμφερόντων. Αυτό είναι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πρόσθεσε ότι αναμένει «από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και από όλα τα αρμόδια εισαγγελικά όργανα να κάνουν αυτό που πρέπει με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία».

Σημείωσε δε πως ισχύει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύγκληση της Διάσκεψης των Προέδρων ώστε να ενεργοποιηθεί ο κανονισμός της Βουλής, «όταν υπάρχουν ασχήμιες κατά της Δημοκρατίας».


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: