Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Άκης στο δικαστήριο: Να με λέτε κύριο υπουργό ...




Έρρικα Βαλλιάνου

Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στο δικαστήριο όπου η διαδικασία συνεχίστηκε με τις αγορεύσεις των συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής.

Ένας εκ των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, ο κ. Κολοβός, αγόρευε και τη στιγμή που...
αναφέρθηκε σε επιστολή "με αποδέκτη τον Ακη Τσοχατζόπουλο", ο Α. Τσοχατζόπουλος παρενέβη υποδεικνύοντας στον κ. Κολοβό: "Να λέτε στον υπουργό παρακαλώ, καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είμαστε φιλαράκια".

Παράλληλα, πυροδότησε την ήδη έκρυθμη ατμόσφαιρα μέσα στο δικαστήριο η αγόρευση της δικηγόρου του Δημοσίου Ουρανίας Μενδρινού.

Είπε ότι ο Άκης ενδιαφέρεται μόνο για την αποφυλάκιση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη και λίγες φορές αναφέρεται στην κόρη του Αρετή, «η οποία», είπε η δικηγόρος, «διατηρεί μια αξιοπρεπή στάση στο δικαστήριο, σε σχέση με την άθλια στάση του πατέρα της, ο οποίος απευθύνει συνεχείς εκκλήσεις για την αποφυλάκιση της συζύγου του και όχι της κόρης του, που είναι μητέρα τριών παιδιών».

Τσοχατζόπουλος, πετάγεται έξαλλος: Τι είναι αυτά; Τα απίστευτα κουτσομπολιά που ακούτε;

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου αναγκάστηκε να απευθυνθεί στην αστυνομική φρουρά για να βγάλουν τον Άκη εκτός αιθούσης αλλά τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και παρέμεινε.

Η δικηγόρος συνέχισε για τις ακριβές αγορές της Βίκυς Σταμάτη, τα απίθανα τιμολόγια σε οίκους υψηλής ραπτικής και κοσμημάτων και κατέληξε στο πανάκριβο τζιπ της Βίικυς, αξίας 80.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος στο σημείο αυτό παρατήρησε ότι πολλά από τα τιμολόγια αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία.

crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: