Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Toυ την είχαν στημένη...





Πως εγινε η δολοφονική επίθεση...
Αλλαγή στα δεδομένα της δολοφονίας φέρνει μαρτυρία ατόμου που βρισκόταν στην ίδια παρέα με τον 34χρονο, Παύλο Φύσσα.

Όπως λέει ο...
μάρτυς που ισχυρίζεται ότι μίλησε στους αστυνομικούς, η καφετέρια όπου παρακολουθούσαν τον αγώνα βρίσκεται επί της οδού Κεφαλληνίας στο Κερατσίνι ενώ το σημείο της συμπλοκής και κατ’ επέκταση της δολοφονίας έγινε στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60.

Η παρέα του 34χρονου Παύλου Φύσσα παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα, χωρίς, όπως λέει ο μάρτυς να γίνει καμία διένεξη ή διαπληκτισμός για το ποδόσφαιρο. Μόλις λοιπόν τελείωσε ο αγώνας και η παρέα βγήκε από το μαγαζί, είδε, ότι σε παρακείμενο στενό υπήρχαν δύο άτομα που κρατούσαν ρόπαλα και φορούσαν μαύρα μπλουζάκια. Αμέσως, μαζεύτηκαν και άλλα άτομα, περίπου είκοσι, και έτσι έγινε η συμπλοκή. Ισχυρίζεται κατά κάποιο τρόπο ότι τους είχαν στημένη...

Ο μάρτυς επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε βάλει το αυτοκίνητο ανάποδα στην Παναγή Τσαλδάρη και ότι μαχαίρωσε τον 34χρονο.

Ξεκαθαρίζει βέβαια και αυτό που ακούστηκε ότι οι αστυνομικοί είδαν τη μαχαιριά και δεν έκαναν τίποτα. Κι αυτό διότι λέει ότι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πέρασαν τυχαία από την Παναγή Τσαλδάρη, άκουσαν μία γυναίκα να τους λέει: «Αυτός είναι. Αυτός είναι που τον μαχαίρωσε. Μην τον αφήσετε να φύγει», και τότε οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: