Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μπίλ Κλίντον: "Ο μέσος Έλληνας δουλεύει περισσότερες ώρες σε σχέση με τους Γερμανούς"



Μήνυμα αλληλεγγύης στους Έλληνες από τον Μπιλ Κλίντον. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφέρθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως η παρουσία του στον πρωθυπουργικό θώκο, έδωσε τη σταθερότητα που έλειπε. Δείτε το βίντεο του News247.gr
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, άνοιξε τις ομιλίες στη δεξίωση για την παρουσίαση του Hellenic Initiative, την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη. Ο Κλίντον τόνισε πως ο μέσος Ελληνας δουλεύει περισσότερες ώρες σε σχέση με τους Γερμανούς.

Αποστολή, Νέα Υόρκη: Νίκος Παπαϊωάννου

O Κλίντον, αναγνώρισε τις θυσίες του Ελληνικού λαού, τον οποίο εξήρε για τον χαρακτήρα και τις αντοχές που έχει επιδείξει τα χρόνια της κρίσης. Δήλωσε πιστός φίλος και υποστηρικτής της Ελλάδας, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στο Hellenic Initiative και τους υποστηρικτές του, για τη δουλειά που έχει κάνει με στόχο της τόνωσης της Ελληνικής οικονομίας.
Δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως η παρουσία του στον πρωθυπουργικό θώκο, έδωσε τη σταθερότητα που έλειπε από την Ελλάδα.
Κλείνοντας τον λόγο του, είπε πως οι Ελληνες δουλεύουν περισσότερο από τους Γερμανούς, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού, που τον καταχειροκρότησε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Ελληνα Πρωθυπουργό, Σαμαρα, με τον οποίο είχαμε μία πολύ δημιουργική συνάντηση. Θέλω να ευχαριστήσω το Hellenic Initiative για την υποστήριξη που δείχνουν στην Ελλάδα. Κάνουν μία δουλειά γεμάτη προκλήσεις.
Είμαι εδώ για να υπενθυμίσω πως η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα από πλευρά ανθρώπινου δυναμικού και ιστορίας. Να υπενθυμίσω στους Ευρωπαίους πως ο μέσος Ελληνας δουλεύει περισσότερες ώρες απ’ ότι ο μέσος Γερμανός. Αλλά και να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Σαμαρά για την ηγετική του φυσιγνωμία, μέσα σε αυτή τη δύσκολη εποχή για την Ελλάδα”.
Ο Κλίντον τα είπε με τον Αντώνη Σαμαρά, τόσο πριν όσο και μετά τον λόγο του, υπογραμμίζοντάς του ότι παραμένει πάντα φίλος της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: