Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τα ξημερώματα του Σαββάτου Ολυμπιακός- Πινέιρος Σκάι πράξη πρώτη...


Ολυμπιακός- Πινέιρος Σκάι πράξη πρώτη...
  (Φωτογραφία:  Intime )

Αθήνα
Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Πινέιρος Σκάι (02:00 ΑΝΤ1) στα πλαίσια του Διηπειρωτικού πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη στη Βραζιλία και προετοιμάζονται να κάνουν το πρώτο, από τα δύο, βήματα για την κατάκτηση του τροπαίου σε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

«Είναι υπερηφάνεια να εκπροσωπείς την Ευρώπη σε έναν τόσο μεγάλο θεσμό» ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα το τρόπαιο, καθώς και ότι έχει αποθεραπευτεί από το διάστρεμμα, που υπέστη στο Ευρωμπάσκετ, και θα κάνει την πρώτη εμφάνιση του για φέτος.

Όσον αφορά τους Βραζιλιάνους, δείχνουν μεγάλη ανυπομονησία αφού όπως δήλωσε ο άσος της ομάδας, Τζο Σμιθ, αυτοί οι αγώνες είναι οι πιο σημαντικοί της ζωής του.

«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι ο πιο σημαντικός της ζωής μου. Είναι ένα σημαντικό ματς για όλους. Σημαίνει πολλά για το μπάσκετ εδώ. Θέλω όλο τον κόσμο δίπλα μας. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά και με πάθος», ήταν τα λόγια του.

Βέβαια και ο προπονητής, Κλαούντιο Μορτάρι, προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τον αγώνα ώστε η ομάδα του να φανεί αντάξια των περιστάσεων.

Θυμίζουμε πως υπάρχει και επαναληπτικός αγώνας την Κυριακή στις 17:30 (ΑΝΤ1).
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: