Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αγριο ξύλο απ' τα ΜΑΤ, στην Ευβοια...


Εριξαν δακρυγόνα και χτύπησαν με γκλομπς εργαζόμενους.
Δειτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...
Αγρια επεισόδια έξω από το διοικητήριο της νομαρχίας Εύβοιας ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους εργαζόμενους που πραγματοποίησαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Δέχτηκαν...
επίθεση με δακρυγόνα και γκλομπς.

Πολεμικό τοπίο θύμισε σήμερα το μεσημέρι η νομαρχία Εύβοιας, όταν έφτασαν στο σημείο διαδηλωτές - εργαζόμενοι, οι οποίοι θέλησαν να εισέλθουν στο διοικητήριο, για να συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κλέαρχο Περγαντά, αλλά οι διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν κατακλύσει την περιοχή, απαγόρευσαν την είσοδο και τότε ξεκίνησαν τα επεισόδια.



Αρχικά, ο αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας, κ.Λάμπρου, προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τους εργαζόμενους, αλλά οι απαντήσεις του δεν έπεισαν και οι εργαζόμενοι ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ με δακρυγόνα, ενώ αρκετοί από αυτούς χτυπήθηκαν και με γκλομπς.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, περνούσαν από το σημείο και μικρά παιδιά, ενώ η κυκλοφορία είχε διακοπεί για πολλή ώρα.
Υπενθυμίζεται πως, την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία είχε συλλάβει 13 εργαζόμενους, επειδή συμμετείχαν στην κατάληψη του διοικητηρίου, οι οποίοι, στη συνέχεια και μετά τις αντιδράσεις των συναδέλφων τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πηγή: eviazoom.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: