Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ...


Αποκλείει το ΠΑΣΟΚ το ενδεχόμενο αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και μείωσης των συντάξεων, τονίζοντας ότι οι σχετικές διαρροές στον Τύπο «δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα»...

«Δημιουργούν μάλιστα εύλογες απορίες για την σκοπιμότητά τους, όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καθώς και ο Πρωθυπουργός έχουν κάνει δηλώσεις περί του αντιθέτου», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Κινήματος.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, προανήγγειλε στοχευμένες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα μέσω της κατάργησης κοστοβόρων εξαιρέσεων.
Σχολιάζοντας τα σενάρια που πυροδότησε η αναφορά του ΥΠΟΙΚ, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για φήμες, σενάρια, απειλητικές πληροφορίες «που αναστατώνουν τον κόσμο και δεν τον αφήνουν να ησυχάσει» ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος και ο κ. Σαμαράς καθορίζουν την πολιτική της κυβέρνησης.
Παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών διαβεβαίωναν πάντως χθες πως καμία παρέμβαση δεν πρόκειται να γίνει στις κύριες συντάξεις και ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται παρεμβάσεις μόνον για το καθεστώς των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, το οποίο αποκλίνει από τις γενικές διατάξεις.
Πηγή : naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: