Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Δυο οι δολοφόνοι του Φύσσα...


 

Νέα τροπή στην υπόθεση.
Και δεύτερος άνδρας τον μαχαίρωσε μαζί με τον Ρουπακιά. Βρέθηκε DNA...

Άλλο ένα άτομο φαίνεται πως κρατούσε το μαχαίρι που αφαίρεσε την ζωή του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι κατά την συμπλοκή με Χρυσαυγίτες.
 Tο DNA ενός ακόμη ανδρός βρέθηκε μαζί με...
αυτό του Γιώργου Ρουπακιά στο κάτω μέρος της λαβής του μαχαιριού το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τον Φύσσα. Το μαχαίρι βρίσκεται αυτήν την στιγμή στα εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, ωστόσο δείγμα του εξετάζει και η Σκότλαντ Γιαρντ.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα δεν ήταν μόνο ο Γιώργος Ρουπακιάς ο άνδρας που κατάφερε τα μοιραία χτυπήματα. Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα ο κατηγορούμενος ομολόγησε πως κατά την συμπλοκή αγκάλιασε τον Παύλο Φύσσα, τον μαχαίρωσε στον μοιρό και το στήθος, κοντά στην καρδιά. Ο άτυχος ράπερ λύγισε αλλά είχε το σθένος να βγάλει το μαχαίρι από το κορμί του. Εκείνη την ώρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα εμφανίστηκε και ένα ακόμη άτομο το οποίο έπιασε το χέρι του Φύσσα και έσπρωξε και πάλι το μαχαίρι στο ίδιο σημείο του στήθους που μαχαιρώθηκε την πρώτη φορά.

Οι πρώτες έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείχνουν ότι στο κάτω μέρος της λαβής υπάρχει θολό βιολογικό αποτύπωμα, επικαλυπτόμενο από μεγάλη ποσότητα αδρεναλίνης του σώματος του άτυχου Φύσσα, γι αυτό έγινε εξέταση DNA, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται τις προσεχείς ημέρες και τα οποία θα ταυτοποιήσουν 100% το δεύτερο πρόσωπο...
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: