Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακιστέος ο Ρουπακιάς. Χαλαρή η σχέση μου με τη Χρυσή Αυγή, δεν ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία Φύσσα



Προφυλακιστέος και για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση ο Ρουπακιάς. Τι είπε στην απολογία του
Προφυλακιστέος και για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κρίθηκε ο Γιώργος Ρουπακιάς.
Ειδικότερα, ο Γ. Ρουπακιάς κρίθηκε και για αυτή την κατηγορία προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέα, ενώ είναι ήδη προφυλακισμένος και κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 34χρονου μουσικού με απόφαση της 6ης ανακρίτριας και του εισαγγελέα Πειραιά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που διαθέτουν οι ανακριτές της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, ο Γ. Ρουπακιάς φαίνεται να είχε σημαντική θέση στη δομή της οργάνωσης, αν και ο ίδιος υποστηρίζει πως ήταν απλό μέλος του κόμματος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί λειτουργοί διαθέτουν κάποιες καταθέσεις που εντάσσουν τον Ρουπακιά στην ηγετική ομάδα της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας και τον εμπλέκουν σε «επιχειρήσεις» της Χρυσής Αυγής.
Νωρίτερα, ο Γ. Ρουπακιάς, οδηγήθηκε στον ανακριτή για συμπληρωματική απολογία, όπου και αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή και όπως τόνισε ήταν "χαλαρή" η σχέση του με το κόμμα. Επίσης επανέλαβε ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ήταν προσχεδιασμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: