Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Με απόφαση της Συγκλήτου Στις 19 Νοεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα του Πανεπιστημίου Αθηνών


Στις 19 Νοεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα του Πανεπιστημίου Αθηνών
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Την ερχόμενη Τρίτη, 19 Νοεμβρίου, ξεκινούν, τελικά, τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η Σύγκλητος του Ιδρύματος έλαβε την απόφαση αυτή σε συνεδρίασή της την Τρίτη το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Ίδρυμα: «Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη σημερινή έκτακτη συνεδρία, της 12ης Νοεμβρίου 2013, εκτιμώντας την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στους κόλπους του Πανεπιστημίου εξαιτίας του αυθαίρετου μέτρου της διαθεσιμότητας και της συνεχιζόμενης αδιαλλαξίας του Υπουργείου Παιδείας και αναλογιζόμενη παράλληλα την αγωνία χιλιάδων οικογενειών και των φοιτητών τους οι οποίοι μένουν αποκλεισμένοι από τα μαθήματά τους, καθώς και την αποστολή του Πανεπιστημίου ως ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος, αποφάσισε την έναρξη των μαθημάτων από Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013».

«Προς τούτο καλεί το Διοικητικό Προσωπικό κατά τη Γενική του Συνέλευση, τη Δευτέρα 18-11-2013, να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση διδασκόντων και διδασκομένων στις αίθουσες διδασκαλίας» καταλήγει η απόφαση της Συγκλήτου.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: