Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ 4η μέρα σήμερα και συνεχίζουμε την αποχή από την τραπεζαρία μέχρι την επαναπρόσληψη της συναδέλφισσας μας.





Καταγγέλουμε και διαμαρτυρόμαστε όχι μόνο για την αναίτια απόλυση της συναδέλφου, μητέρα τριών παιδιών μονογονεικής οικογένειας αλλά και για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στη κεντρική κουζίνα του Ιασω General.
Συνθήκες που θυμίζουν μεσαίωνα με εργαζόμενους να δουλεύουν υπερωρίες
Ασταμάτητα χωρίς καν ένα διάλειμμα να πάρουν μια ανάσα. Καταπατούν την εργατική νομοθεσία αρνούνται να δώσουν ακόμη και τις γονικές άδεις στις μητέρες, τα επιδόματα τους και όλα όσα είναι νομοθετημένα.
Κι όλα αυτά με μισθούς πείνας, με απειλές και τρομοκρατία.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τη εταιρία catering ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ για τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και την καταπάτηση της εργατικής νομοθεσίας.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τη διοίκηση του Ιασω General ως συνυπεύθυνους γι αυτή τη κατάσταση. Καλούμε τον πρόεδρο της κλινικής να πάρει θέση και να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Αλλωστε το υποσχέθηκε στις μεταξύ μας διαπραγματεύσεις όταν αποφάσισαν να πετάξουν οι ίδιοι στο δρόμο όλους τους εργαζόμενους της κεντρικής κουζίνας τον Γενάρη του 2013. Οταν βρέθηκαν στο δρόμο εργαζόμενοι με 20-25 χρόνια προυπηρεσία στη κλινική.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ
Να φέρνετε φαγητό από το σπίτι, άλλωστε στα σπίτια μας τρώμε πολύ καλύτερα και πιο φρέσκα φαγητά μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Κύριοι του catering της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ να φύγετε να πάτε αλλού, σ’αυτή τη κλινική οι εργαζόμενοι δεν φοράνε αλυσίδες ,είναι ελεύθεροι, αγωνίζονται και διεκδικούν κι είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: