Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίπαλος του Ολυμπιακού!


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίπαλος του Ολυμπιακού!

Aθήνα
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Champions League.

«Μας αρέσει πολύ που θα πάμε σε ένα μυθικό στάδιο όπως το Ολντ Τράφορντ και που οι οπαδοί μας θα δουν μια μεγάλη ομάδα στο γήπεδό μας» σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ και συνέχισε:

«Μιλάμε για μία τεράστια ποδοσφαιρική δύναμη και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Θα επαναλάβω αυτό που είχα πει και τον Αύγουστο, όταν όλοι είχαν δει τις ομάδες και κανείς δεν πίστευε ότι θα είμαστε εδώ. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να παραμείνουμε στη διοργάνωση. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στους δύο αγώνες. Κανείς δεν μας εμποδίζει να ονειρευόμαστε και να κάνουμε σχέδια. Με όλο τον σεβασμό που έχουμε στην Μάντσεστερ, εμείς θα προσπαθήσουμε».

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης», στις 25 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ», στις 19 Μαρτίου.

Tα υπόλοιπα ζευγάρια: Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα, Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν, Γαλατάσαραϊ-Τσέλσι, Σάλκε-Ρεάλ, Ζενίτ-Ντόρντμουντ, Αρσεναλ-Μπάγερν.

Για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα ακολουθήσει νέα κλήρωση στις 21 Μαρτίου, στην οποία δεν υπάρχουν περιορισμοί. Οι πρώτοι προημιτελικοί θα γίνουν 1-2 και οι επαναληπτικοί 8-9 Απριλίου, ενώ οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν 22-23 και οι επαναληπτικοί 29-30 Απριλίου. Ο τελικός θα γίνει στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας στις 24 Μαΐου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος διανύει μια μεταβατική περίοδο, αφού ύστερα από 27 χρόνια αποχώρησε από την τεχνική της ηγεσία ο Σερ Αλεξ Φέργιουσον και τη θέση του πήρε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι στην 8η θέση της premier league με 25 βαθμούς σε 16 αγώνες, 10 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Αρσεναλ. Στο Champions League ωστόσο πέρασαν στους «16» ως πρώτοι από όμιλο με Μπάγερν Λεβερκούζεν, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Γιουνάιτεντ εκτός από τις εγχώριες διακρίσεις, έχει κατακτήσει τρεις φορές το Champions League. Το 1967-68 (ως Κύπελλο Ευρώπης), την περίοδο 1998-99 (με το 2-1 επί της Μπάγερν Μονάχου) και τη σεζόν 2007-08.

Το πρόγραμμα

Τρίτη 18/2

Μαν. Σίτι-Μπαρτσελόνα
Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν

Τετάρτη 19/2 

Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης
Άρσεναλ-Μπάγερν

Τρίτη 25/2 

Ολυμπιακός-Μαν. Γιουνάιτεντ
Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης-Ντόρτμουντ

Τετάρτη 26/2 

Σάλκε-Ρεάλ Μαδρίτης
Γαλατάσαραϊ-Τσέλσι

Τρίτη 11/3 

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μίλαν
Μπάγερν-Άρσεναλ

Τετάρτη 12/3

Μπαρτσελόνα-Μαν. Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν-Λεβερκούζεν

Τρίτη 18/3 

Ρεάλ Μαδρίτης-Σάλκε
Τσέλσι-Γαλατάσαραϊ

Τετάρτη 19/3

Μαν. Γιουνάιτεντ-Ολυμπιακός
Ντόρτμουντ-Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: