Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Στο Europa League ΠΑΟΚ - Αλκμααρ (22:05) για την κορυφή του ομίλου


Live ΠΑΟΚ - Αλκμααρ (22:05) για την κορυφή του ομίλου
  (Φωτογραφία:  Icon )

Θεσσαλονίκη
Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Εuropa League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στις 22:05 στο γήπεδο της Τούμπας την Αλκμααρ, στο παιχνίδι από το οποίο κρίνεται η πρώτη θέση του 12ου ομίλου. Οι δύο ομάδες εξασφάλισαν εύκολα την πρόκριση στους «32» και ισοβαθμούν στην κορυφή με 11 βαθμούς, οπότε ο νικητής της μεταξύ τους αναμέτρησης τερματίζει πρώτος και μπαίνει στους «ισχυρούς» στην κλήρωση της επόμενης φάσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ευνοείται και με ισοπαλία 0-0 ή 1-1, αφού στην πρώτη περίπτωση θα υπερέχει στα εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια (1-1 το πρώτο ματς στην Ολλανδία), ενώ στη δεύτερη ευνοείται λόγω καλύτερης συνολικής επίθεσης από τους Ολλανδούς.
Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, αφού δεν έχουν χάσει σε πέντε αγώνες και μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες μετά την ήττα από τη Σάλκε στην προκριματική φάση του Champions League.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Στέφενς θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου (ή Σκόνδρας), Κατσουράνη, Βίτορ και Λίνο.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τζιόλης, Λάζαρ και Κωνσταντινίδης (Κίτσιου). Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Στοχ, Λούκας και Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Σαλπιγγίδης, Κατσικάς, Ολίσε, Γεωργιάδης και Πόζογλου.

Ο 28χρονος Άγγλος Μάικλ Όλιβερ, ασφαλιστής στο επάγγελμα, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: