Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Την παραίτηση του απο βουλευτής με SMS ο Π. Τατσόπουλος ενημέρωσε τον Αλ. Τσίπρα

20140109-205521.jpg
Επειτα από τον «εμφύλιο» που προκάλεσαν στο ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου, ο βουλευτής ανακοίνωσε μέσω facebook ότι θέτει στη διάθεση του προέδρου του κόμματος την παραίτησή του.
«Έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο για να σας απαλλάξω από το άγος της διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει αν και πότε θα την αποδεχθεί», έγραψε ο κ. Τατσόπουλος.
Απαντώντας, ουσιαστικά, σε κείμενο του γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Χρονόπουλου ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook:
«Κείμενα όπως το εν λόγω, καθώς και ανάλογες δηλώσεις βουλευτών ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αληθινή ομοβροντία φίλιων πυρών, κατακλύζουν από το πρωί το Διαδίκτυο. Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη. ΄Εχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ».
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «Δεν μπορώ να δεχτώ τον πόλεμο – Μου ρίχνουν λάσπη – Έχω διαβάσει τα απίστευτα από το πρωί στο Διαδίκτυο» και πρόσθεσε «Δεν θέλω να φύγω από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ έναν τέτοιο πόλεμο».
Επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι δεν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική έδρα και σημείωσε ότι θα παραμείνει φίλος με τον Τσίπρα ότι και αν συμβεί.
Πυρ και μανία Τσίπρας και Κουμουνδούρου
Στην Κουμουνδούρου, πάντως, εμφανίζονται πολύ ενοχλημένοι με τη στάση του Πέτρου Τατσόπουλου και εμμένουν στην άποψη που διατύπωσε ο γραμματέας του κόμματος πως «μιλάει για πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζει».
Σύμφωνα με πληφορίες του iefimerida, ο Αλέξης Τσίπρας είναι εμφανώς εκνευρισμένος με τον βουλευτή του και τον έχει καλέσει την Παρασκευή στο γραφείο του για να συζητήσουν. Πηγές, μάλιστα, δίνουν και μια διαφορετική διάσταση, καθώς αναφέρουν ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος ενημέρωσε με sms τον πρόεδρο του κόμματος για το θέμα της παραίτησής του.
Πηγή: iefimerida .hr

Δεν υπάρχουν σχόλια: